Shërbimet financiare:

Smart-LED International e konsideron financimin si pjesë integruese të përkrahjes gjithëpërfshirëse, kompania u ofron klientëve të saj si pjesë e shërbimeve të saj gjithëpërfshirëse – projektimin, furnizimin, instalimin dhe financat.

Zëvendësimi proaktiv i Smart LED fillon me të kuptuar nevojat e sotme të klientit, hartimin, gjetjen e paketës së duhur të financimit, furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e mëvonshme nga ekipi i partnerit lokal Smart-LED.

Shumica e projekteve tona bazohen në modelin ‛paguaj-si-ju-kurseni’, domethënë, klienti paguan nga kursimet. Smart-LED pra mund të shërbejë si partneri ESCO për bashkitë lokale, organizatën qeveritare ose pronarët e ndërtesave.

Smart-LED po bashkëpunon me Huadhënësit ndërkombëtarë dhe lokal që ne së bashku ne po mundwsojmw zgjidhjen e duhur financiare për klientin tonë. Cilido nga klientët tanë jo vetëm që duhet të shijojë ndriçim shumë më të mirë, por edhe do të jetë në gjendje të kursejë para qw nga dita e parw dhe pasi investimi ynë të paguhet, klienti mund të shijojë kursime prej 70-80% të faturave të tij elektrike, duke çliruar kapital për investime të tjera .

Shkarkoni skemën tonë financiare