Smart-led International

Ne jemi një kompani multinacionale e cila është e specializuar në zbatimin dhe vendosjen e zgjidhjeve të ruajtjes së zgjuar të energjisë. Ne jemi të specializuar dhe kemi përvojë në një gamë të gjerë të zgjidhjeve të personalizuara të ndriçimit nga ndërmarrjet e mesme deri te projektet e punëve publike në shkallë të gjerë.

Kush jemi ne?

Ne jemi kompani e fokusuar në teknologji dhe ruajtje të energjisë, me klientë që përfitojnë drejtpërdrejt dhe indirekt nga vlera e shtuar që sjellim për shkak të cilësisë dhe efikasitetit të produkteve dhe shërbimeve tona. Pavarësisht qoftë ky sektori i mikpritjes apo sektori tregtar, sistemet tona luajnë një rol të rëndësishëm në përvojën e klientit. Kjo është arsyeja pse në SMART LED ekipi ynë ofron zgjidhje të personalizuara duke marrë parasysh aspektet e ndryshme të nevojave të klientëve.

Qëllimi jonë:

Një nga pikat tona kryesore është sigurimi i zgjidhjeve financiare gjithëpërfshirëse dhe të personalizuara, që i mundëson klientit që menjëherë të realizojë projektin dhe përfitimet e tij pa pasur nevojë të përballet me pengesën e investimeve kapitale në front.

Fokusi jonë:

Me fokusin tonë në zgjidhjet e orientuara nga klientët, ne kujdesemi të dëgjojmë dhe vlerësojmë nevojat e klientëve tanë, duke na mundësuar që të përfitojmë nga teknologjia e duhur, duke ju siguruar zgjidhjen më kosto-efektive dhe efikase.